HØYT I ROMSDAL

Høyt i Romsdal

Romsdalen – ett av Norges beste omrader for toppturer på ski.
Vi gleden av å presentere en tur utenom det vanlige; en tredagers høyalpin skitur i spektakulære og godt gjemte Romsdalsfjell!
Bli med oss Høyt I Romsdal, med start og slutt pa sjarmerende Romsdal Lodge.

Dag 1 TORSDAG/MANDAG

Ankomst Romsdal Lodge i Isfjorden. Guiden møter gjestene til grundig turplanlegging, pakking av utstyr og en god middag. Overnatting pa Lodgen.

Dag 2 FREDAG/TIRSDAG

Tidlig start med felles transport inn i Grøvdalen der vi starter oppstigningen mot Svartvassbu 999moh gjennom flott skog på god sti. Vel framme på hytta innlosjerer vi oss, og legger igjen det vi ikke trenger for dagens skiturer. Vi bestiger Nyheitind 1598moh og/eller Sjøvdøla 1719moh som er to fantastiske skitopper i dette området. Dagens etappe er lang, men vi får til gjengjeld mye flott skikjøring i et spennende område. Vi returnerer til Svartvassbu og legger opp til en god middag, turplanlegging og en god natt.

Dag 3 LØRDAG/ONSDAG

Etter frokost pakker vi sammen og starter dagen med en bestigning av Styggeværshaugen 1371moh . Hvis forholdene er bra ,kan vi ta en skitur på østsiden før vi bikker ned mot Horndalen og spiser lunsj under Melkallen. Herfra er det en lang stigning opp mot Vasstindbu 1190moh soom er kåret til en av Norges flotteste beliggende DNThytter. Hvis noen har mer krutt i beina, er det muligheter for en kort tur oppom Kalvgjeltinden 1279moh eller Nordre Vasstinden 1378moh før nyter vi en middag og tar neste dags turplanlegging.

Dag 4 SØNDAG/TORSDAG

Dagen starter med turens bratteste nedkjøring nordover i Kalvgjelbotn. Vel nede traverserer vi sørover og går flatt over Kjøvdalsvatnet. Stigningen vi nå begynner på er turens siste og den går opp i et omrade som sjeldent blir besøkt av skibestigere. Vi er nå påbaksiden av et av Norges beste toppturfjell, Kirketaket. Vi går opp påHesteskoen som er dagens eksepsjonelt flotte lunsjsted. Etter påfyll av energi setter vi skiene påsekken for åbestige Kirketaket 1439moh via nordryggen. Her oppe venter fantastisk utsikt og 1200 meter skiskjøring hele vegen ned til Romsdal Lodge. Fremme påLodgen er vår Lodgekokk klar med treretters middag og god drikke.

Dag 5 MANDAG/FREDAG

Frokost og oppsummering over kaffekoppen før hjemreise.

PRIS
Kr 11 000,- pr person, 3-5 deltagere

All mat, lokal transport, guide og overnatting er inkludert. Utstyr kan leies.

Deltagere må ha god fysisk form og god erfaring med toppturer med ski vinterstid. Ruten og toppene underveis kan bli forandret hvis forholdene er ugunstige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *